• Gratis levering vanaf € 10,-
  • Snelle levering vanuit Duitsland
  • Gecontroleerde, gecertificeerde shop

Blijf gezond!

Wij staan voor u klaar.

Beste Cosmetic-Gallery vriend*in!

Al ons denken en doen is gericht op één doel in deze uitdagende dagen: GEZOND TE BLIJVEN!

Het gaat om allen - werknemers, partners en klanten. Om de mensen. De Firma

DR. GRANDEL waarvan Cosmetic-Gallery BV. onderdeel is heeft zich altijd gericht op mensen. Dit Statement is op dit moment waardevoller dan ooit. En veiligheid voor mensen is onze topprioriteit.

Daarom werken onze medewerkers - indien mogelijk - in home-office. In het bedrijf zelf is een geavanceerd veiligheidssysteem van toepassing. Opdat we u het beste kunnen blijven geven. Ons magazijn is goed gevuld en de verdere productie is ook verzekerd. We garanderen premium-merken voor beauty made in Germany, zelfs in crisis-tijden.

Wij staan voor u klaar!
Bij Cosmetic-Gallery.nl kunt u de hele dag door uw beautyfavorieten bestellen en wordt u geïnformeerd over acties en nieuwe producten.

Ook kunt u hier uw schoonheidsspecialist(e) – uw lokale partner - steunen. Onze geaccrediteerde schoonheidsspecialisten ontvangen een commissie als u deze tijdens het bestelproces opgeeft als leveringsbron.

Voel u vrij om er ook voor ons te zijn!
Als familiebedrijf dat producten ontwikkelt en produceert in Beieren, vertrouwen we nu op uw loyaliteit. Omdat cohesie de sleutel is om samen deze moeilijke tijd door te komen. Laten we samen sterk zijn.

Groeten uit Augsburg - blijf gezond!

Met vriendelijke groet, Dr. Gabriel Duttler en Ariane Grandel
evenals het hele team van Cosmetic-Gallery BV.