• Gratis levering vanaf € 10,-
 • Snelle levering vanuit Duitsland
 • Gecontroleerde, gecertificeerde shop
Alpha Effect AHA-Peeling Peel Index 20
€ 38,50
incl. btw

Dr. Grandel
Alpha Effect AHA-Peeling Peel Index 20

Peel Index 20

Voor de gevoelige en gemengde huid

Artikelnr.
40356
Inhoud
30 ml
Basisprijs
€ 128,33 pro 100 ml
Verzending
Geen verzendingskosten
Beschikbaarheid
2-3 werkdagen
4011396403562
38,50
incl. btw
Gratis levering vanaf € 10,-
Veilig betalen
Snelle levering
Beschermde gegevens
 • Productbeschrijving
 • Gebruik
 • INCIS/ Werkstoffen
 • Beoordelingen
Productbeschrijving
De DR. GRANDEL Alpha Effect AHA- Peeling met Peel Index 20 (5% fruitzuur; pH-waarde 4,0-4,5) is optimaal geschikt voor elke, ook gevoelige huid. Hij verfijnt, harmoniseert en regenereert de huid. Rimpeltjes en fijne onregelmatigheden worden verzacht, het huidbeeld gaat er daardoor frisser en jonger uitzien.

Om een optimaal verjongingseffect te bereiken wordt de DR. GRANDEL Alpha Effect AHA-Peeling als kuurtoepassing dagelijks – en wel 28 dagen lang, overeenkomstig de huidregeneratiecyclus – toegepast. De Alpha Effect kuur kan 3-4 maal per jaar worden toegepast. Klinisch getest!

Verpakking: Pipetteerfles

Produkt-Warnhinweis:
Tijdens kuurgebruik van Alpha Effect IS HET ZEER BELANGRIJK DAT DE HUID OVERDAG VOLDOENDE TEGEN DE ZON WORDT BESCHERMD. GEBRUIK HET PRODUCT NIET BIJ GEIRRITEERDE HUID, NA ONTHARING EN BIJ IRRITATIE DOOR FRUITZUREN. VOORKOM CONTACT MET DE OGEN.

Gebruik
DR. GRANDEL Alpha Effect AHA- Peeling wordt bij voorkeur tijdens het verzorgingsritueel 's avonds gebruikt. Gezicht en hals grondig reinigen. Vervolgens een pipetvulling op een handpalm doen en met de vingerbessen van de andere hand op gezicht en hals aanbrengen. Daarbij de zone rond de ogen vrijlaten. Het gebruik kan gepaard gaan met een licht tintelen op de huid, wat typisch is voor AHA sera. 10 minuten laten inwerken. NIET AFWASSENV. Daarna de gebruikelijke DR. GRANDEL verzorgende crème aanbrengen.


INCIS/ Werkstoffen
INCIS

Aqua (Water), Glycerin, Citric Acid, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Alcohol, Malic Acid, Lecithin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol

Let op: Per charge kunnen de inhoudstoffen licht afwijken. Doorslaggevend is de informatie op de verpakking.

Werkstoffen
 • Citric Acid

  Citroenzuur vertoont naast het peelingeffect en de verfijnende eigenschappen voor de huid ook een verhelderende werking en vermindert pigmentgerelateerde onregelmatigheden. Het is het fruitzuur (AHA) met het hoogste natuurlijke voorkomen, niet alleen in fruit en groente, maar ook in naaldhout, zwammen, wijn en zelfs melk.

 • Lactic Acid

  Melkzuur staat niet alleen bekend om zijn peelingeffect, maar vooral om zijn hoge huidvriendelijkheid en kan ook een kalmerend en harmoniserend effect op de huid hebben. Dit fruitzuur (AHA) komt voor in ons lichaam (natuurlijk stofwisselingsproduct) en in groente (bijv. tomaten), maar ook in zuivelproducten.

 • Malic Acid (liposomally encapsulated)

  Appelzuur ontwikkelt een peelingeffect op de huid en verfijnt het huidreliëf. De liposomaal ingekapselde vorm van dit fruitzuur (AHA) is ook bijzonder huidvriendelijk, omdat het peelingeffect slechts geleidelijk en dus heel zacht tot stand komt. Het komt van nature voor in verschillende soorten fruit, bijvoorbeeld peren of druiven.

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.
Klanten die dit product hebben gekocht, hadden ook belangstelling voor