• Gratis levering vanaf € 10,-
  • Snelle levering vanuit Duitsland
  • Vriendelijke service +49 821 3202 580
  • Gecontroleerde, gecertificeerde shop

02. december 2016

IT GIRL

De trendmake-up voor lente en zomer 2017

Trendsetters vieren de nieuwe make-uplook It Girl van ARABESQUE, want:
dankzij briljante kleuren, nieuwe formuleringen en de meest uiteenlopende opmaaktechnieken kan iedere vrouw zich elke dag opnieuw uitvinden en haar stijl met individuele looks onderstrepen. Vandaag natural beauty met lippen in teer rozenkwarts? Morgen in de soepel-nonchalante streetstyle met rozenrode nails? Of liever partyqueen met doublewing eyeliner? Zoals u wilt!

New Formula: Lip Designer
De nieuwe Lip Designer tovert een perfecte lipconcour en voorkomt dat de make-up uitloopt. Met een nog crèmigere en langhoudende textuur is het exact aanbrengen met hoge kleurafgifte en extra lange houdbaarheid gegarandeerd. Met het geïntegreerde lippenpenseeltje kan de aangebrachte contour fijn worden geschaduwd en de lippenstift professioneel worden aangebracht. De nieuwe receptuur is in de kleuren 28 en 72 verkrijgbaar. Er volgen nog meer kleuren.

De nieuwe look It Girl van ARABESQUE is vanaf februari 2017 overal verkrijgbaar waar men veel verstand heeft van schoonheid en cosmetica: in ARABESQUE schoonheidssalons, bij kleur- en stijladviseuses alsmede online: www.cosmetic-gallery.nl.